Spring til indhold
Gratis Fragt Fri fragt over 699 kr. Hurtig Levering Levering 1-2 hverdage Returret 14 dages returret

LED Stearinlys til julen fra Deluxe Homeart

News

LED Stearinlys til julen fra Deluxe Homeart

Deluxe Homeart

I flere år har Deluxe Homeart lavet LED stearinlys og laver nu nogen af de bedste Kunstige Stearinlys. Deluxe Homeart laver LED Stearinlys til både indendørs og udendørsbrug. Alle indendørs lys er lavet med ægte stearin, som giver en utrolig autentisk fornemmelse. Lysene er derudover toppet med det populære Wetlook design, som giver lysene et udtryk af at have brændt i nogen minutter. Deluxe Homeart er kendt for deres 3D Real Flame, dette er flammen som sidder på toppen af LED Stearinlyset, denne flamme har en rolig pulserende effekt som efterligner en rigtig flammes udtryk. Deluxe Homeart er dansk og har eksisteret siden 2020, hvor de satte et mål om at ville bringe mere lys og hygge ind folks hjem. Læs mere om Deluxe Homeart her.

Julegaver til hjemmet

Kunstige Stearinlys er den perfekte julegave til person der elsker hygge, boligindretning eller en behagelig atmosfære i hjemmet, eller som en forkælelses julegave til sig selv. Et LED Stearinlys spreder glæde og varme i hele hjemmet, LED Stearinlyset kan bruges i lang tid efter at man har modtaget julegaven, og er derfor også en perfekt julegave, hvis man vil være sikker på at ens gave bliver brugt igen og igen. Er man ikke sikker på hvilken type LED stearinlys modtageren bedst kan lide, kan man i stedet give et gavekort til Kunstige-stearinlys.dk, som der har danmarks største udvalg af LED stearinlys fra Deluxe Homeart.

LED Stearinlys til juletræet

Juletræslys fra Deluxe Homeart er det perfekte valg som lys til juletræet. Med deres elegante design giver lysene juletræet et elegant og hyggeligt udtryk. Juletræslys kommer i en pakke med 6 stk. LED stearinlys og tilhørende klemmer som gør det nemt at sætte lysene på juletræet.

Hvad er LED Stearinlys?

LED Stearinlys ligner ægte stearinlys, men i stedet for at sætte ild til toppen af lyset, kan LED stearinlys tændes og slukkes med et enkelt tryk. LED Stearinlys fra Deluxe Homeart findes i mange forskellige varianter. De laves både som indendørs og udendørs stearinlys. Lysene er fremstillet i ægte stearin, designet med Deluxe Homearts patenteret Wetlook design og med deres populære 3D Real Flame på toppen, er Deluxe Homeart dem der producere nogen af de mest autentiske LED Stearinlys. Deluxe Homeart er kendt for at lave stearinlys af mange forskellige typer, og i et stort udvalg af farver og størrelser. Over de seneste par år er LED stearinlys blevet utroligt populære over hele verdenen, denne popularitet skyldes især at lysene er blevet så naturtro og fordi disse LED lys ikke er brandfarlige sammenlignet med normale stearinlys.

Adventskrans med LED Stearinlys

Til julen hører en adventskrans til, en adventskrans eller dekoration forekommer i mange forskellige udtryk og oftest sætter folk sit eget præg på deres adventskrans. Hos Kunstige stearinlys har vi lavet to pakker med advents lys, pakkerne fås enten som en pakke med LED bloklys eller med Kertelys. Disse pakker er det perfekte valg til din adventskrans.

Pynt op til julen

Julen er en dejlig tid og dette skyldes især stemningen fra alt julepynten. Pynt til julen kan være mange ting, det kan både være nisser, små lysene gaver eller LED Stearinlys. Pynt med lys giver en helt særlig atmosfære i den ellers mørke tid på året. LED stearinlys giver et flot udtryk og lyser samtidig dit hjem op.

Tilbud på LED Stearinlys

LED stearinlys fås I mange forskellige variationer, og det kan være svært at vælge hvilke man helst vil have, derfor har vi lavet flere pakker med LED Stearinlys, i disse pakker får du flere stearinlys og samtidig spare du penge.

Tidligere indlæg
Næste indlæg

Tak for din tilmelding!

Din email er blevet registreret

Shop the look

Vælg variant

Rediger valg
Back In Stock Notification

Vælg variant

this is just a warning
Login